Diensten

Safety-atwork biedt een uitgebreid assortiment bestaande uit gerenommeerde merken om medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden goede bescherming te bieden. Bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen vormen een onderdeel van de veilige arbeidsomgeving waaraan door de overheid eisen worden gesteld. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren wordt er bij Safety-atwork veel tijd besteed aan opleiding. Hierdoor beschikken onze medewerkers over veel kennis aanwezig om de klanten een passend advies te geven. Ook is er een uitgebreide product catalogus beschikbaar waar vele producten overzichtelijk zijn weer gegeven. Om deze aan te vragen kunt u contact met ons opnemen.

Corporate design

Safety-atwork biedt haar klanten een full service dienstverlening op het gebied van bedrijfskleding. In samenwerking met stylisten wordt na inventarisatie uw wensen een ontwerp uitgewerkt. Daarna verzorgen wij de productie en verzekeren wij u van een efficiënte levering. 

Lees meer

Zelf werkkleding ontwerpen

Met de Thirtyfour configurator kunt u nu zelf gemakkelijk en creatief uw eigen werkkleding ontwerpen.

Lees meer

Kleding beheersysteem

Safety-atwork levert en ondersteunt een compleet datasysteem voor het bestellen en beheren van persoonsgebonden bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen.

Lees meer

Passervice op locatie

Omdat Safety-atwork regionaal aanwezig is, kunnen de franchisenemers bij hun klanten passessies op locatie verzorgen. Sommige beschermingsmiddelen zijn persoonsgebonden en kunnen alleen maar veilig worden ingezet als ze passend zijn voor elke individuele gebruiker. Denk hierbij aan veiligheidsschoenen en beschermkleding.

Lees meer

Vakkennis en advies

Safety-atwork staat voor betrouwbaar en deskundig advies. Iedere branche kent zijn eigen, specifieke werkzaamheden en bijbehorende wettelijke eisen met betrekking tot werkkleding en veiligheidsmiddelen.

Lees meer

SAFETY-ATWORK SUPPORT

Safety-atwork support biedt opleidingen en cursussen voor de klanten binnen diverse doelgroepen. Om de klanten als totaal leverancier nog beter te ondersteunen is Safety-atwork een samenwerking aangegaan met ITO opleidingen uit Montfoort.

Lees meer